utorak, 31. ožujka 2015.

Menadžer Elitnih odreda otkrio..

Nakon što je Nikolija Jovanović ostala u drugom stanju sa članom Elitnih Odreda, Reljom Popovićem, mnogi mediji su počeli da spekulišu se bend raspao zbog ovoga.

Oglasio se i zajednički menadžer benda i Nikolije, Srđan Nikodijević, koji je demantovao glasine.
“Prvo da raščistimo jednu stvar – Nikolija nije rasturila Elitne odrede niti ona ima bilo kakve veze sa tim kakvi su trenutno odnosi između Relje i Vladimira. Svake godine u decembru i januaru mesecu grupa ne nastupa jer u tom periodu Relja ima obaveze zbog studija. Tada je uvek pauza grupe. Međutim, sada se pauza produžila zbog toga što se radi na novim pesmama. Ni u jednom trenutku nije bilo svađe između Vlade i Relje, ali je moguće da dođe do transformacije grupe. Odnosno da se više ne forsira brend Elitni odredi već Vladimir Matović i Relja Popović kao imena.” kazao je Nikodijević i dodao:
“Imamo svakodnevno sastanke i oko toga se dogovaramo i uskoro ćemo izađi pred javnost i otkriti šta je konačna odluka. Razmišlja se o tome da ako jedan dan njih dvojica krenu u solo karijere, da budu prepoznatljivi po svojim imenima, a ne kao do sada samo kao članovi jedne grupe” rekao je on za Pulsonline.

To nije nešto što može da se raspadne. Da negde već duži vremenski period razmišljamo da nešto uradimo samostalno, to je tačno – kaže Relja.

Nema komentara:

Objavi komentar